Kanári-szigetek - Szórakozási lehetőségek

(Oldalak) > > > Szórakozási lehetőségek

Kellemes klíma, gyönyörűséges tenger és a változatos vidék a szigeteken sok tevékenységre csábít, amelyek mellett nemcsak a sport tevékenységeket fogja majd értékelni, hanem az egyedi természethez való közelkerülést is.

Vízi sportok

Homokos tengerpart, kristálytiszta víz és a passzát szellő olyan ideális feltételeket hoznak létre, amelyek a windsurfing szerelmeseit nem hagyhatják hidegen. A Kanári – szigetek alkalmasak más vízi sportok űzésére is, úgy mint a vitorlázás, vízisielés vagy a búvárkodás. A Kanári – szigetek majdnem egész partvonalán olyan cégek működnek, melyeknek köszönhetően a turisták színesíteni tudják nyaralásukat. A kínálat nagyon széles, kipróbálhatja például a kanoisztikát, vízibiciklizést vagy lehetősége van gyönyörködni a tájon fentről, egy ejtőernyővel a hátán. Nagy számú búváriskola működik itt, mivel a helyi strandokat mosó tenger felszíne alatt hihetetlenül sokfajta hal él, a természet által csodálatos színekben pompázva. A Kanári – szigetek a búvárok egyik legkedveltebb helyévé váltak.

Belföldi szórakozási lehetőségek

A vízi sportokon kívül a szigeten mást is lehet űzni, olyan tevékenységeket, mint a gyalogtúra, hegyi kerékpározás, hegymászás vagy a bungee jumping, persze csak ha szereti az adrenalint.

Legutóbbi érdekességek...

18.02.2011 Paco Palomino
29.12.2010 A kanári-szigeteki dialektus
22.12.2009 Manolo Blahnik

Utoljára a fórumban...

25.03.2012 Munka es magyarok a Kanari-szigeteken
28.12.2011 Magic Life Club
26.11.2011 Látnivalók Tenerife-ben
05.08.2011 Szél és víz

Utolsó fényképek...

Tenerife
Lanzarote
Gran Canaria
A tengerszint felett
Körültekintés